Μπολόνια – Μίλαν 2-3

Μπολόνια – Μίλαν 2-3

Η Μίλαν παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπολόνια με 3-2.

Η Μίλαν θύμισε την παλιά καλή ομάδα που «σάρωνε» στην Ιταλία και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπολόνια με 3-2, αν και δεινοπάθησε στο τέλος.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Όλσεν έκανε το σουτ με τον Ντοναρούμα να του λέει όχι και στο 13΄η Μίλαν κέρδισε πέναλτι και ο Πιόντεκ έκανε το 0-1 από την άσπρη βούλα. Στο 27’ το σουτ του Τσαλχάνογλου έξυσε το δοκάρι του Σκορούπσκι, ενώ στο 32’ Σούσο πέρασε στον Ερναντές που από κοντά έκανε το 0-2 με προβολή. Ωστόσο στο 40’ ο Γάλλος άσος της Μίλαν πέτυχε αυτογκόλ για το 1-2.

Ωστόσο με την έναρξη του β’ μέρους, ο Πιόντεκ σέντραρε από δεξιά, ο Τομιγιάσου έδιωξε αλλά ο Μποναβεντούρα με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-3.

Στο 50’ ο Πόλι αστόχησε από πλάγια θέση και στο 59’ ο Σκορούπσκι έσωσε μετά από κεφαλιά του Πιόντεκ ενώ στο 63’ ο Σανσόνε αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 65’ η Μπολόνια έχασε νέα ευκαιρία με τον Όλσεν να μην μπορεί να νικήσει τον Ντοναρούμα και στο 85′ η Μπολόνια μείωσε σε 2-3 με πέναλτι του Σανσόνε.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ντανίλο, Ντένσβιλ, Μπάνι, Τομιγιάσου, Σκούτεν (46′ Σβάνμπεργκ), Πόλι, Ντζεμαϊλί (64’ Σανταντέρ), Παλάσιο, Όλσεν, Σανσόνε (78’ Oρζολίνι)

Μίλαν: Ντοναρούμα, Μουζάκιο, Κόντι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Μποναβεντούρα (79’ Πακέτα), Τσαλχάνογλου (85′ Καστιγιέχο), Κεσί, Μπενασέρ (70′ Μπίλια), Σούσο, Πιόντεκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ