Η Νάπολι ισοφάρισε το χειρότερο ρεκόρ της δεκαετίας! (pic)

Η Νάπολι ισοφάρισε το χειρότερο ρεκόρ της δεκαετίας! (pic)

H Νάπολι ηττήθηκε και από την Πάρμα στο «Σαν Πάολο» και ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας, φτάνοντας τα 8 συνεχόμενα ματς στη Serie A χωρίς νίκη.

Η Νάπολι τα τελευταία χρόνια αποτελούσε το αντίπαλον δέος της Γιουβέντους, ενώ δεν είναι και πολύ μακριά οι μέρες που άγγιζε το πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι.

Δύο χρόνια μετά, οι «παρτενοπέι» δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που θαύμαζε η ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Λίγο το κακό κλίμα μεταξύ Ντε Λαουρέντις και παικτών, λίγο η «στασιμότητα» ποδοσφαιριστών που την προηγούμενη τριετία έκαναν τη διαφορά και λίγο το γενικότερο κακό κλίμα, έχουν φέρει σε δυσμενή θέση την ομάδα του Νότου.

Ο Κάρλο Αντσελότι απήλθε, ο Τζενάρο Γκαντούζο κατέφθασε, προκειμένου να σώσει το… καράβι, αλλά η πρώτη απόπειρα ήταν άκαρπη.

Η Νάπολι ηττήθηκε 1-2 από την Πάρμα στο 93′, έχει να νικήσει από τις 19 Οκτωβρίου (είχε νικήσει την Βερόνα 2-0)  και παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη ειδικά στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να κάνει ανατροπή, έφυγε για άλλη μια φορά με χαμηλά το κεφάλι.

Με την ήττα αυτή, η ομάδα του Γκατούζο έφτασε τα οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα χωρίς νίκη, κάτι που είχε να γίνει εδώ και 10 χρόνια!

Συγκεκριμένα, η Νάπολι τελευταία φορά που έμεινε χωρίς νίκη για 8 συνεχόμενα παιχνίδια ήταν τη σεζόν 2009- 2010, από τον Ιανουάριο του 2010 έως και το Μάρτιο του ίδιου έτους, υπό τις οδηγίες του Βάλτερ Ματσάρι.

Ήταν η πρώτη χρονιά του νυν τεχνικού της Τορίνο, με τη Νάπολι τελικά να τερματίζει στο τέλος εκείνης της σεζόν στην έκτη θέση, κερδίζοντας την έξοδο στην Ευρώπη παρόλα αυτά.

Για την  ιστορία τα παιχνίδια τα οποία δεν είχε καταφέρει να νικήσει η ομάδα του Νότου ήταν κατά σειρά απέναντι στις Τζένοα, Ουντινέζε, Ίντερ, Σιένα, Ρόμα, Μπολόνια, Φιορεντίνα, Μίλαν.

Το σερί τότε είχε διακοπεί απέναντι στην Γιουβέντους (νίκη 3-1) και τώρα απομένει να φανεί εάν θα το «σπάσει» με την Σασσουόλο την επόμενη αγωνιστική.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ