Σαμπντόρια – Γιουβέντους 1-2

Σαμπντόρια – Γιουβέντους 1-2

Με γκολάρα του Κριστιάνο η Γιουβέντους νίκησε με 2-1 την Σαμπντόρια στην Γένοβα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλη νίκη της Σασουόλο επί της Μπρέσια στη μάχη της παραμονής.

Πολύ σημαντική νίκη για την Γιουβέντους που επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Σαμπντόρια κι έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 20′ η Γιούβε άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Ντιμπάλα αλλά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη συνέχεια και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 35′ ο Σάντρο δεν έδιωξε καλά και ο Καπράρι με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Πριν βγει όμως το ημίχρονο ο Ρονάλντο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με μια απίθανη κεφαλιά αφού πήδηξε στον… Θεό κι έκανε το 2-1.

Σκορ που ήταν και το τελικό αφού στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι με την Σαμπντόρια να τελειώνει και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καπράρι στο 90′.

Σαμπντόρια: Οντέρο, Μουρίγιο, Μούρου (76’ Αουγέλο), Κόλεϊ, Φεράρι, Ραμίρες, Λινέτι, Θόρσμπι, Γιάνκτο (61’ Γκαμπιαντίνι), Ντεπάολι (50’ Λερίς), Καπράρι

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπονούτσι, Σάντρο (82’ Ντε Σίλιο), Ντανίλο, Ντεμιράλ, Ματουϊντί, Ραμπιό, Πιάνιτς, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69’ Ράμσεϊ), Ντιμπάλα (77’ Ντάγκλας Κόστα)

https://www.youtube.com/watch?v=NphceOsL3Pg

Μπρέσια – Σασουόλο 0-2

Στο άλλο ματς της βραδιάς για την Serie A, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική η Σασουόλο πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπρέσια με 2-0 και ανάσανε βαθμολογικά αφού ανέβηκε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού που βρίσκεται η αποψινή αντίπαλός της με 13 βαθμούς.

Ο Τραορέ με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 στο 25′ και ο Καπούτο το 2-0 για την Σασουόλο στο 71′ με όμορφη προσπάθεια και σουτ.

Μπρέσια: Αλφόνσο, Κανσεγιόρ, Ρόμουλο, Ζαμπέλι, Μπιζόλι Ματέιου, Τσιζτάνα, Σπάλεκ (65’ Ντόι), Τονάλι, Μπαλοτέλι (78’ Μάτρι), Τορεγκρόσα (72’ Ντοναρούμα)

Σασουόλο: Πέγκολο, Τόλιαν, Ομπιάνγκ, Μπογκά (85’ Ντάνκαν), Ρομάνια, Μαρλόν, Λοκατέλι, Καπουτο, Ροζέριο (72’ Κυριακόπουλος), Τραορέ, Μπεράρντι (88’ Πελούζο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ