Ουντινέζε- Κάλιαρι 2-1

Ουντινέζε- Κάλιαρι 2-1

Η Ουντινέζε επικράτησε 2-1 της Κάλιαρι και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από 1,5 μήνα, με την ομάδα της Σαρδηνίας να χάνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη Serie A.

H Ουντινέζε νίκησε 2-1 την Κάλιαρι στο «Φρίουλι» και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από 1,5 μήνα και την 11η αγωνιστική (είχε νικήσει 3-1 την Τζένοα).

Από την μεριά της η Κάλιαρι έπειτα από ένα αήττητο σερί 13 αγωνιστικών, έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και έμεινε στο -6 από την τέταρτη Ρόμα και το Champions League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Στο πρώτο μέρος η Κάλιαρι ήταν καλύτερη, με τον Ναϊνγκολάν να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι 39’, αλλά τον Ντε Πολ να γράφει το 1-0 στο 39ο λεπτό.

Στο 65ο λεπτό ο Μούσο έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Ζοάο Πέδρο ενώ στο 79’ ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι με μακρινό σουτ.

Τελικά στο 84’ ο Πέδρο με άψογο τελείωμα έκανε το 1-1 αλλά ένα λεπτό μετά ο Φοφανά από κοντά μετά από γύρισμα του Εκόνγκ έκανε το 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο στους γηπεδούχους.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ντε Μαϊό, Εκόνγκ, Νάουτινκ, Ντε Πολ (70’ Γιάγιαλο), Μαντραγκόρα, Φοφανά, Λάρσεν, Σέμα (66’ Τερ Άβεστ), Οκάκα, Λαζάνια (79’ Πουσέτο)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Ράφαελ, Φαραγκό, Πιζακάνε, Λυκογιάννης (46’ Πελεγκρίνι), Κλάβαν, Τσιγκαρίνι, Ιονίτσα, Ρογκ (81’ Ραγκάτζου), Ναϊνγκολάν, Πέδρο, Σιμεόνε (60’ Τσέρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ