Ο Κόντε θέλει διακαώς τον Βιδάλ στην Ίντερ

Ο Κόντε θέλει διακαώς τον Βιδάλ στην Ίντερ

Ο Αρτούρο Βιδάλ αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που θέλει πάση θυσία ο Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ, με τους νερατζούρι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον αποκτήσουν.

Ο Αρτούρο Βιδάλ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ, η οποία προσφέρει 20 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της τον Γενάρη, παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα δεν τον παραχωρεί τόσο εύκολα, ενώ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν συναινεί στην αποχώρηση του.

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει σαν τρελός τον Χιλιανό μέσο στο Μεάτσα, αφού πιστεύει ότι είναι το κομμάτι που λείπει για να πάρει τον τίλο η ιταλική ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Όμως η Μπαρτσελόνα θέλει περισσότερα χρήματα για τον παίκτη, ενώ και ο ίδιος φέρεται να προτιμάει να μείνει, αρκεί να αγωνίζεται περισσότερο.

Ο Βιδάλ θέλει να παίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική της Ίντερ. Ακόμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αντίθετος σε πιθανή παραχώρηση του Βιδάλ, αφού τον υπολογίζει κανονικότατα και μάλιστα του αρέσει το μέταλλο και η στόφανικητή που έχει, ενώ μην ξεχνάμε ότι είναι τέταρτος σκόρερ της ομάδας πίσω από Μέσι, Σουάρες και Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ