Λάτσιο- Γιουβέντους 3-1 (vids)

Λάτσιο- Γιουβέντους 3-1 (vids)

Η εκπληκτική Λάτσιο νίκησε την Γιουβέντους 3-1 και κατέκτησε το ιταλικό Super Cup , επιβεβαιώνοντας ότι και το 2020 θα είναι στους υποψήφιους διεκδικητές του scudetto.

Η φετινή Λάτσιο δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω. Για την ακρίβεια δεν αφήνει ούτε κύπελλο να της ξεφύγει. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι μετά το πρωτάθλημα, «καθάρισε» και για το ιταλικό Super Cup την Γιουβέντους με το ίδιο σκορ (3-1), κατακτώντας το τρόπαιο ξανά μετά το 2017 εναντίον του ίδιου αντιπάλου.

Οι Αετοί της Ρώμης προέρχονταν από 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (στο -6 από την Γιουβέντους με ένα ματς λιγότερο) και απλώς στον τελικό του ιταλικού Super Cup που διεξήχθη στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, επιβεβαίωσαν την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ιδανικά ένα «μαγικό» 2019 για τους «Λατσιάλι» που μετά το Coppa Italia και τον εξαιρετικό πρώτο γύρο, έφτασαν και στην κατάκτηση του τίτλου της υπέρ-πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Στην πέμπτη κατάκτηση έφτασε η Λάτσιο, στις οκτώ έμειναν οι «μπιανκονέρι».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Λατσιάλι» προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με τον Λουίς Αλμπέρτο, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να φτάνει στην ισοφάριση με γκολ του Ντιμπάλα στο 44ο λεπτό.

Ο Ρονάλντο παραλίγο να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, αλλά τον σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι. Ό, τι δεν κατάφερε ο Κριστιάνο το πέτυχε η ομάδα του Ιντσάγκι, με τον Λούλιτς στο 73ο λεπτό να γράφει το 2-1.

Η Γιουβέντους έκανε την ύστατη προσπάθεια, αλλά δεν βρήκε το πολυπόθητο τέρμα και σε μια από τις τελευταίες φάσεις στις καθυστερήσεις τελείωσαν όλα.  Ο Κατάλντι με ένα γκολ- ποίημα από εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1, χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του.

Γιουβέντους (Μαουρίτσο Σάρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο (55′ Κουαδράδο), Μπονούτσι, Ντεμιρέλ, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Ματουιντί (76′ Ντάγκλας Κόστα), Ντιμπάλα, Ιγουαΐν (66′ Ράμσεϊ), Κριστιάνο Ρονάλντο

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (6′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο (67′ Παρόλο), Λούλιτς, Ιμόμπιλε (82′ Καϊσέντο), Κορέα.

Δείτε τις αντιδράσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης:

https://twitter.com/jit_316/status/1208822814096187392

Δείτε τα στιγμιότυπα:

https://www.youtube.com/watch?v=_4sPxA9EqSQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ