O Ιμπραΐμοβιτς είπε το «si» στην Μίλαν

O Ιμπραΐμοβιτς είπε το «si» στην Μίλαν

O Zλάταν Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στη Μίλαν, με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να αναφέρει ότι ο Σουηδός αποδέχτηκε την προσφορά των «ροσονέρι».

Η «βόμβα» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι έτοιμη να… πυροδοτηθεί! Ο 38χρονος φέρεται να απάντησε θετικά στην πρόταση της Μίλαν, επιστρέφοντας στους «ροσονέρι» μετά το 2012.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο «έγκυρος» Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, που μάλιστα αναφέρει ότι η Μίλαν ενδέχεται να ανακοινώσει την μεταγραφή του Σουηδού ακόμα και αύριο.

Οι «ροσονέρι» του έχουν προσφέρει εξάμηνο συμβόλαιο με ακόμα 12 μήνες επέκτασης, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εφόσον εκείνος πιάσει ορισμένους αγωνιστικούς στόχους.

Στο ρεπορτάζ ακόμα αναφέρεται ότι η Νάπολι δεν έκανε κάποια κίνηση, με την Έβερτον του Κάρλο Αντσελότι να υποχωρεί στο… παιχνίδι της απόκτησής του.

Στη Μίλαν στοχεύουν να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή, προκειμένου ο Σουηδός να ξεκινήσει προπονήσεις στο «Μιλανέλο» στις 30 Δεκέμβρη. Να θυμίσουμε ότι το 2010-2012 αγωνίστηκε σε 85 ματς με τη Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 56 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ