Νάπολι: Προτιμά τον Κούτρη ο Γκατούζο

Νάπολι: Προτιμά τον Κούτρη ο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης είναι ο κατάλληλος για το αριστερό άκρο της άμυνας της Νάπολι.

Την προτίμηση του Τζενάρο Γκατούζο έχει ο Λεονάρντο Κούτρης για το αριστερό άκρο της άμυνας της Νάπολι. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει κερδίσει τον Ιταλό προπονητή με τον χαρακτήρα του, αφού φέρεται να μην ζητάει εγγυήσεις ότι θα αρχίζει βασικός.

Αυτή είναι η βασική διαφορά του Κούτρη σε σχέση με τον βασικό ανταγωνιστή του για τον ρόλο, τον Ρομπέρτο Ροντρίγκεζ της Μίλαν. Ο Ελβετός αξιώνει τη διαβεβαίωση του Γκατούζο ότι θα έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα και αυτό έχει ενοχλήσει τους «παρτενοπέι».

Αυτή τη στιγμή, ενδεκαδάτος στο Σαν Πάολο είναι ο Αλγερινός Φαουζί Γκουλάμ, όμως η παραμονή του κρίνεται αβέβαιη. Ο Γκουλάμ έχει προτάσεις για πώληση, ενώ και η Νάπολι επιθυμεί να επενδύσει σε έναν μικρότερο ηλικιακά πλάγιο μπακ.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Il Mattino», η Νάπολι έχει ήδη επαφές με τον Ολυμπιακό και τον Κούτρη για τη μεταγραφή. Με τον 24χρονο ακραίο αμυντικό υποστηρίζεται ότι έχει επέλθει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, ενώ με τον Ολυμπιακό εξελίσσονται οι συζητήσεις για το αντίτιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ