Gazzetta dello Sport : «Ο Ντοναρούμα είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta dello Sport : «Ο Ντοναρούμα είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό»

Η Ιταλική Gazzetta dello Sport αποκάλυψε πως ο Αντόνιο Ντοναρούμα ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, πριν πάρει μεταγραφή για την Μίλαν.

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τη Μίλαν και έγινε συμπαίκτης με τον αδερφό του Τζίτζι, όμως προτού πάει στην Ιταλική ομάδα ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης τα είχε βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους, όμως τελευταία στιγμή αποφάσισε να υπογράψει στους ροσονέρι.

Ο Αντόνιο πήρε την κατάσταση στο χέρι και μίλησε με τον αδερφό του, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Αφού συνομίλησαν ο Ιταλός δεν είχε αποφασίσει να επιστρέψει πίσω στη Μίλαν.

«Ήταν καλά στην Ελλάδα με τον Aστέρα Τρίπολης και μπορούσε να πάει, έχοντας συμφωνήσει με τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα, στον Ολυμπιακό του Πειραιά για να παίξει στο Champions League. Θα κέρδιζε λιγότερα αλλά δεν νοιαζόταν», αποκάλυψε η Gazzetta dello Sport. «Όμως ήταν η Μίλαν που τον ήθελε κοντά στον Τζανλουίτζι, για να υποστηρίξει τον Στοράρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ