Μίλαν: Ο Ζλάταν αποκάλυψε πώς θα πανηγύριζε αν έβαζε γκολ στο ντεμπούτο του

Μίλαν: Ο Ζλάταν αποκάλυψε πώς θα πανηγύριζε αν έβαζε γκολ στο ντεμπούτο του

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε σχεδιάσει τον πανηγυρισμό του για το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στην Μίλαν αλλά δεν του... έκατσε.

Πως και πως περίμενε το πρώτο ματς μετά από εννιά χρόνια με τη φανέλα της Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και μάλιστα είχε σκεφτεί και τον τρόπο με τον οποίο θα πανηγύριζε αν σκόραρε.

Ο Σουηδός σταρ, πέρασε ως αλλαγή στο 550 λεπτό του ματς με την Σαμπντόρια και δεν κατάφερε τελικά να σκοράρει με τον ίδιο να αποκαλύπτει στις δηλώσεις του πως θα έδειχνε τον Θεό αν έβαζε γκολ. Αλλά θα το κάνει την επόμενη φορά όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Είχα τόση αδρεναλίνη, τόση συγκίνηση. Την έφερα πάνω μου εδώ και 9 χρόνια (το διάστημα που έλειπε). Η σχέση με τους οπαδούς είναι πάντα θετική, πάντα όμορφη. Μου δίνουν τέτοιο κίνητρο για να κάνω τα πάντα προκειμένου να τους ανταμείψω.

Μας έλειψε η αυτοπεποίθηση, η επιθετικότητα, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί εντός περιοχής. Πρέπει να καταλάβουμε τι κάνουμε για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Είμαι τέσσερις ημέρες εδώ και θ’ αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Εξήγησε στον Ραφαέλ Λεάο τι πρέπει να κάνει όταν του έρχεται η μπάλα, είναι θέμα εμπειρίας. Δουλεύει και προπονείται στο φουλ. Οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι 100%, αλλά είναι φυσιολογικό καθώς τ’ αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος για να σκοράρω και να πανηγυρίσω δείχνοντας με το χέρι στον ουρανό τον Θεό στο πέταλο. Το γκολ θα έρθει την επόμενη φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ