Νάπολι: Ο Γκατούζο αποφασίζει για Κούτρη

Νάπολι: Ο Γκατούζο αποφασίζει για Κούτρη

Η ιστοσελίδα calciomercato επιμένει ότι η Νάπολι έχει «στοχεύσει» τον Λεονάρντο Κούτρη και περιμένει την έγκριση του Γκατούζο για να προσεγγίσει τον Ολυμπιακό.

Από τη θεωρία στην πράξη αναμένεται να περάσει η Νάπολι για το αριστερό άκρο της άμυνας της. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα calciomercato.com, ο Τζενάρο Γκατούζο και η διοίκηση θα αποφασίσουν άμεσα για το αν θα πάρουν ποδοσφαιριστή και ποιον.

Ο Φαουζί Γκουλάμ ο οποίος καλύπτει τη θέση δεν ικανοποιεί τον Ρίνο, ο οποίος ψάχνει έναν ακραίο άλλου τύπου. Όπως τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος με βάση το δημοσίευμα, πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο προπονητής των «παρτενοπέι».

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η μεταγραφή του Κούτρη από τον Ολυμπιακό θα κοστίσει λίγο στη Νάπολι, είναι εφικτή να κλείσει σε λίγες ώρες, ενώ ο 24χρονος μπακ-χαφ ενθουσιάζεται με την προοπτική να μετακομίσει στο Σαν Πάολο.

Αυτός ο οποίος θα αποφασίσει εν τέλει είναι ο Γκατούζο. Ο προπονητής της Νάπολι δεν έχει καταλήξει και ζυγίζει τα δεδομένα της υπόθεσης. Όμως, εάν εγκρίνει την απόκτηση αριστερού μπακ, ο Κούτρης αναγράφεται στην πρώτη σειρά της λίστας του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ