Σε διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν ο Λίνγκαρντ!

Σε διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν ο Λίνγκαρντ!

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ ανήκει πλέον στο γραφείο μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ξεκινήσει ήδη επαφές για να μεταγραφεί στη Μίλαν.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται χρόνια στον σύλλογο, όμως το 2019 αποδείχτηκε καταστροφική σεζόν για τον Άγγλο επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Λίνγκαρντ κατάφερε να μην πετύχει γκολ και να μην μοιράσει ασίστ, με εξαίρεση το ματς με την Αστάνα και στη Γιουνάιτεντ εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ακόμα τον χρησιμοποιεί αρκετά, όμως η «μετακόμιση» του στο γραφείο του Μίνο Ραϊόλα δείχνει… μεταγραφή. Ο Λίνγκαρντ θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο, οι κόκκινοι διάβολοι από την πλευρά τους θέλουν να τον «ξεφορτωθούν» και τα ΜΜΕ έχουν βουίξει στο Νησί για επαφές με τη Μίλαν.

Το γεγονός ότι ο Μίνο Ραϊόλα εκπροσωπεί τον Λίνγκαρντ έχει ανάψει φωτιές και η Μίλαν θέλει να τον πάρει με τον ραδιούργο ατζέντη να διαπραγματεύεται με τους ροσονέρι και μια ενδεχόμενη συμφωνία με τη μορφή δανεισμού είναι προ των πυλών!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ