Κάλιαρι – Μίλαν 0-2

Κάλιαρι – Μίλαν 0-2

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε για πρώτη φορά στην επιστροφή του και η Μίλαν πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα της Κάλιαρι.

Σπουδαίο διπλό για την Μίλαν που επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Κάλιαρι κι επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί ματς όπου μάζεψε μόλις δύο βαθμούς.

Η Μίλαν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση μετά από καιρό και πήρε απόλυτα δίκαια τη νίκη με τον Ζλάταν που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 46′ ο Λεάο με σουτ που κόντραρε κιόλας στον Πισακάνε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Και στο 64′ ήρθε και το 2-0 με τον Ζλάταν να βρίσκει δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή κάτι που σημαίνει ότι έχει πετύχει πλέον γκολ σε τέσσερις σερί δεκαετίες.

Κάλιαρι: Όλεσν, Φαραγκό, Πισακάνε, Κλάβαν, Πελεγκρίνι, Νάντες (76′ Ιονίτα), Σιγκαρίνι, Ρογκ (76′ Κάστρο), Ναϊγκολάν, Ζοάο Πέδρο, Σιμεόνε (69′ Τσέρι)

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (74′ Κόντι), Μουζάκιο, Ρομανιόλι, Τεό Ερναντές, Καστιγιέχο, Κεσιέ, Μπενασέρ, Τσαλχάνογλου (64′ Μποναβεντούρα), Ραφαέλ Λεάο (90′ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ