Αειθαλής Ζλάταν «κερνάει» εδώ και τέσσερις σερί δεκαετίες (pics)

Αειθαλής Ζλάταν «κερνάει» εδώ και τέσσερις σερί δεκαετίες (pics)

Στα 38 του χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραμένει σαν το παλιό καλό κρασί με τα κατορθώματά του να μην σταματούν να μας εκπλήσσουν. Το γκολ κόντρα στην Κάλιαρι, δημιούργησε νέες ιστορίες γύρω από τον μύθο του κορυφαίου Σουηδού.

Ήταν το 64ο λεπτό του αγώνα με της Μίλαν με την Κάλιαρι όταν ο Τεό Ερναντέζ γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και ο Ζλάταν με άψογο στυλ, την έστειλε στα δίχτυα πλασάροντας στην κίνηση. Το παρθενικό του γκολ με την επιστροφή του στους «ροσονέρι», την πρώτη φορά που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, μετά τον Μάιο του 2012. 2799 μέρες μεσολάβησαν από τότε που ο 38χρονος σταρ είχε για τελευταία φορά ξεκινήσει βασικός για την Μίλαν.

Το γκολ που πέτυχε σήμερα μάλιστα ο Ζλάταν δημιούργησε μια τρομερή ιστορία καθώς πλέον έχει σκοράρει σε τέσσερις σερί δεκαετίες. Ένα γκολ το 1999, όταν ξεκίνησε με τη φανέλα της Μάλμε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, πολλά γκολ τις δύο επόμενες δεκαετίες φυσικά που μεγαλούργησε και αυτό κόντρα στην Κάλιαρι ήταν το πρώτο του στην δεκαετία που ξεκίνησε μόλις πριν από λίγες μέρες. Όλα αυτά με εννιά διαφορετικές ομάδες και σε επτά διαφορετικές χώρες.

Τέλος ο Ζλάταν έγινε ο πέμπτος γηραιότερος παίκτης της Μίλαν που χρίζεται σκόρερ, σε ηλικία 38 ετών και 100 ημερών. Οι τέσσερις που… προηγούνται είναι οι Λίντχολμ, Ιντζάγκι, Μαλντίνι και Κοστακούρτα ο οποίος φαντάζει άπιαστος με γκολ όταν ήταν 41 ετών και 25 ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ