Λάτσιο – Νάπολι 1-0

Λάτσιο – Νάπολι 1-0

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με γκολ στο 82' έδωσε τη δέκατη σερί νίκη στην Λάτσιο που επιβλήθηκε με 1-0 της Νάπολι και πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.

Τίποτα, τίποτα δεν την σταματά. Η εκπληκτική Λάτσιο νίκησε και την Νάπολι, με 1-0 χάρη σε γκολ του Ιμόμπιλε που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Οσπίνα, έφτασε τις δέκα σερί νίκες στην Serie A και στο -3 από τις πρωτοπόρους Ίντερ και Γιουβέντους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι με κορυφαία αυτή στο 68′ όταν το σουτ του Ζιελίνσκι κατέληξε στο δοκάρι του Στρακόσα αλλά οι Λατσιάλοι κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη μεγάλη νίκη.

Στο 82′ ο Οσπίνα προσπάθησε να ντριπλάρει τον Ιμόμπιλε, εκείνος του πήρε την μπάλα και εκτέλεσε με τη μία, πλάγια μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 1-0 παρά την προσπάθεια του Ντι Λορέντζο να διώξει. Αυτό μάλιστα ήταν το 20ο γκολ σε 18 αγώνες φέτος για τον Ιταλό επιθετικό που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Λάτσιο: Στρακόσα, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου, Λατζάρι, Λούκας Λέιβα (81′ Μπερίσα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο (90+1′ Γιόνι), Λούλιτς, Καϊσέδο (64′ Κατάλντι), Ιμόμπιλε

Νάπολι: Οσπίνα, Χισάι, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μάριο Ρούι, Άλαν (84′ Γιορέντε), Ρουίθ, Ζιελίνσκι, Καγιεχόν (88′ Ελμάς), Ινσίνιε (90+1′ Λοσάνο), Μίλικ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ