Ρόμα – Γιουβέντους 1-2

Ρόμα – Γιουβέντους 1-2

Η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Ιντερ, επικράτησε 2-1 της Ρόμα στο «Ολίμπικο» και ανέβηκε ξανά, μόνη στην κορυφή.

Μεγάλο διπλό για την Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» καθώς νίκησε με 2-1 την Ρόμα κι έφυγε με +2 από την Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις στο 3ο λεπτό η «Κυρία» άνοιξε το σκορ όταν ο Ντιμπάλα εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ντεμιράλ με πλασέ στο 2ο δοκάρι έκανε το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 για την Γιουβέντους με Ντιμπάλα να κερδίζει πέναλτι και τον Ρονάλντο να κάνει το 2-0.

Η Ρόμα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 67′ με τον Περότι να σκοράρει με πέναλτι αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με την Γιουβέντους να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη.

Ρόμα: Πάου Λόπεθ, Κολάροβ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Φλορέντζι, Βερετού (66’ Κριστάντε), Πελεγκρίνι, Ντιαβαρά, Τζανιόλο (36’ Ουντέρ), Περότι (82’ Κάλινιτς), Ντζέκο

Γιουβέντους: Σέζνι, Σάντρο, Μπονούτσι, Ματουϊντί, Ντεμιράλ (19’ Ντε Λιχτ), Κουαδράδο, Πιάνιτς, Ράμσεϊ (69’ Ντανίλο), Ραμπιό, Ρονάλντο, Ντιμπάλα (69’ Ιγκουαΐν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ