Μια… ανάσα από τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» η Ίντερ (pics)

Μια… ανάσα από τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» η Ίντερ (pics)

H Ίντερ είναι κοντά στην πραγματοποίηση τριών μεταγραφών, με τη διοίκηση των Μιλανέζων να βρίσκεται κοντά στο να κλείσει τους Άσλεϊ Γιανγκ, Ολιβιέ Ζιρού και Κρίστιαν Έρικσεν.

Η Ίντερ πραγματοποίησε τον καλύτερο πρώτο γύρο από εποχές Ζοσέ Μουρίνιο και κατάκτησης του scudetto, αλλά στις τάξεις των «νεαρατζούρι» δεν εφησυχάζουν ενόψει του δεύτερου μισού.

Ο Τζουζέπε Μαρότα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του Αντόνιο Κόντε και βρίσκεται κοντά σε τριπλό μεταγραφικό «μπαμ».

Συγκεκριμένα, η Ίντερ βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο μεσοεπιθετικός του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, δεν επιθυμεί να συνεχίσει στα «σπιρούνια» και ο ιταλικός σύλλογος θέλει να τον κάνει δικό του, 6 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο μάνατζερ του Δανού βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα του Κόντε, προσφέρει 15 εκατ. και θα προσθέσει ακόμα 3 εκατ. με τη μορφή μπόνους, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Τότεναμ (ζητούν 20 εκατ. ευρώ).

Την ίδια ώρα οι «νερατζούρι» έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άσλεϊ Γιανγκ, καταβάλλοντας 1,5 εκατ. ευρώ στην αγγλική ομάδα. Ο 34χρονος Άγγλος από τη μεριά του, συμφώνησε για συμβόλαιο 1,5 έτους με απολαβές 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Η τρίτη κίνηση της Ίντερ είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, με τον φορ της Τσέλσι να μην υπολογίζεται από τον Φρανκ Λάμπαρντ. Το deal των δύο συλλόγων έκλεισε στα 5 εκατ. ευρώ συν άλλο 1,5 εκατ. ευρώ σε μπόνους, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Γάλλος φορ θα έχει διάρκεια 1,5 έτους, με ετήσιες απολαβές 4 εκατ. ευρώ.

https://twitter.com/NicoSchira/status/1217875717658157058

https://twitter.com/NicoSchira/status/1217867810375970816

https://twitter.com/NicoSchira/status/1217798677072433152

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ