Τζένοα – Ρόμα 1-3

Τζένοα – Ρόμα 1-3

Σπουδαία νίκη για την Ρόμα στην Γένοβα με την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα να επικρατεί με 3-1 και να πιάνει τετράδα.

Διπλό τετράδας για την Ρόμα που επικράτησε με 3-1 της Τζένοα στο «Luigi Ferraris». Η ομάδα του Πάολο Φονσέκα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι κι έφτασε εύκολα στη νίκη.

Μόλις στο 6′ η Ρόμα άνοιξε το σκορ με τον Κλάιφερτ να σεντράρει και ο Ουντέρ με προβολή έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 44′ ήρθε και το 2-0 για τους φιλοξενούμενους όταν ο Σπινατσόλα έκανε τη σέντρα και ο Μπιράκι έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Τζένοα ωστόσο αντέδρασε και μείωσε άμεσα πριν βγει μάλιστα το ημίχρονο. Σκόρερ ο Πάντεφ που πρόλαβε την έξοδο του Πάου Λόπεθ.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και σε μια από αυτές ο Τζέκο τελείωσε το ματς κάνοντας με πλασέ το 3-1 για την Ρόμα που πήρε την πολύ σημαντική νίκη και πλέον περιμένει να δει τι θα κάνει η Αταλάντα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους.

Τζένοα: Περίν, Μπιράκι, Ρομέρο, Γκολντανίγκα, Κασάτα (70′ Φαβίλι), Σένε, Στουράρο, Μπαρέκα, Πάντεφ, Σανάμπρια (87′ Αγουδέλο)

Ρόμα: Πάου Λόπεθ, Σπινατσόλα, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Σαντόν, Ντιαβαρά, Βερετού (73′ Κριστάντε), Ουντέρ (88′ Μπρούνο Πέρες), Πελεγκρίνι, Κλάιφερτ, Τζέκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ