Μπρέσια-Μίλαν 0-1

Μπρέσια-Μίλαν 0-1

Η Μίλαν επικράτησε 1-0 της Μπρέσια εκτός έδρας και ανέβηκε στην 6η θέση της Serie A, που δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη. Σκόρερ ο Ρέμπιτς στο 72' για τους «ροσονέρι».

Κι όμως, η Μίλαν είναι ζωντανή!

Οι «ροσονέρι», εκεί που όλα έδειχναν πως η χρονιά θα είναι άκρως αποτυχημένη, πλέον βρίσκουν τα πατήματα τους και επιστρέφουν σε τροχιά Ευρώπης. Η Μίλαν νίκησε την Μπρέσια με 1-0 εκτός έδρας χάρη στο γκολ του Άντε Ρέμπιτς στο 71′ και ανέβηκε στην 6η θέση της Serie A, που δίνει εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου.

Ο Κροάτης επιθετικός λύτρωσε ξανά την ομάδα του, καθώς υπενθυμίζεται πως στον προηγούμενο αγώνα με την Ουντινέζε είχε πετύχει 2 γκολ και είχε οδηγήσει εκ του ασφαλούς τη Μίλαν στη νίκη με σκορ 3-2.

Η Μίλαν μπήκε στην… ευρωπαϊκή εξάδα, έχει μαζέψει 31 βαθμούς μετά από 21 αγωνιστικές, αλλά έχει και 1 ματς περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Η αύρα που έχει φέρει η παρουσία Ιμπραϊμοβιτς πάντως, είναι εμφανής.

Η Μπρέσια από την άλλη πλευρά, δεν λέει να… ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού (προτελευταία είναι) και η «μάχη» για παραμονή θα είναι δύσκολη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπρέσια (Εουτζένιο Κορίνι): Γιορόνεν, Σαμπέλι, Σιστάνα, Τσάνσελορ, Ματέιου, Μπιζόλι (88′ Σκραμπ), Τονάλι, Ντεσένα (70′ Εντόι), Ρόμουλο, Τορεγκρόσα, Αγιέ (78′ Αλφρέντο Ντοναρούμα)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι, Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερναντές, Καστιγέχο, Μπενασέρ, Κεσιέ, Τσαλχάνογλου (77′ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς, Λεάο (58′ Ρέμπιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ