Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Είμαι αηδιασμένος, η Γιουβέντους δεν χρειάζεται τη βοήθεια του διαιτητή»

Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Είμαι αηδιασμένος, η Γιουβέντους δεν χρειάζεται τη βοήθεια του διαιτητή»

Πυρ και μανία έγινε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης των «βιόλα» με τη Γιουβέντους. «Είμαι αηδιασμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την έκρηξη του προέδρου της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Οι «βιόλα» ηττήθηκαν με σκορ 3-0 από τους «μπιανκονέρι» με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα από τα σφυρίγματα του ρέφερι.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φλωρεντίας ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως δεν υπήρχε παράβαση στο δεύτερο πέναλτι που δόθηκε υπέρ των Τορινέζων και υποστήριξε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί τέτοια κατάσταση όπου τα παιχνίδια θα κρίνονται από τους διαιτητές.

«Είμαι εδώ και έξι μήνες, δεν έχω κριτικάρει ποτέ τους διαιτητές, όμως λέω τώρα πως οι διαιτητές δεν μπορούν να κρίνουν τα παιχνίδια.

Είμαι αηδιασμένος. Ίσως να ήταν το πρώτο πέναλτι, όμως το δεύτερο σίγουρα δεν ήταν. Οι διαιτητές δεν μπορούν να κρίνουν τους αγώνες, θα πρέπει να αφήνουν τους παίκτες να κάνουν τη δουλειά τους στο χορτάρι.

Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος με τεράστιο μπάτζετ, δεν έχουν ανάγκη από έξτρα βοήθεια. Είμαι αηδιασμένος από αυτό που είδα σήμερα, αλλά και αυτό που είδα την περασμένη αγωνιστική με την Τζένοα αλλά και στο ματς με την Ίντερ» ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ για τη διαιτησία, αλλά αφήστε την Γιουβέντους να είναι καλύτερη από εμάς στο χορτάρι, μην τους κάνετε ευκολότερο το έργο με αυτό τον τρόπο. Τα παιδιά είναι απογοητευμένα και αισθάνομαι άσχημα για αυτούς.

Η Γιουβέντους είναι τόσο ισχυρή ομάδα, αφήστε την να παίξει, αφήστε μας να παίξουμε. Εδώ και τρία διαδοχικά ματς υπάρχουν κακές αποφάσεις εις βάρος μας και ο διαιτητής δεν πήγε στο VAR, αυτή τη φορά πήγε δύο φορές για να ελέγξει τις φάσεις.

Δεν αξίζουμε να μας μεταχειρίζονται με αυτό τον τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ