«Θέλει να δέσει τον Ντιμπάλα η Γιουβέντους»

«Θέλει να δέσει τον Ντιμπάλα η Γιουβέντους»

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο που θα κρατήσει τον Αργεντινό στο Τορίνο μέχρι το 2025.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο από τη Γιουβέντους, αφού οι δυο πλευρές έδειχναν να μην επιδιώκουν και ιδιαίτερα την περαιτέρω συνεργασία τους.

Τελικά, ο Αργεντινός παρέμεινε στο Τορίνο και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν έχουν ανατρέψει εντελώς τα δεδομένα. Πλέον, ο 26χρονος θεωρείται ως ένας από τους αγωνιστικούς πυλώνες της «Γηραιάς Κυρίας» και κατ΄επέκταση ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Μάλιστα, οι «μπιανκονέρι» φαίνεται πως έχουν κάνει στροφή… 180 μοιρών σχετικά με το θέμα πώλησης του Ντιμπάλα και φέρονται πρόθυμοι να του προσφέρουν νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (το τρέχον εκπνέει το 2022), προκειμένου να τον «δέσουν» στην Ιταλία και για τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρει η Tuttosport, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2025, με τον Αργεντινό να ζητά το ποσό των 10 εκατ. ευρώ το χρόνο προκειμένου να δεχτεί να βάλει την υπογραφή του.

Πλέον, μένει να φανεί αν οι «μπιανκονέρι» θα ενδώσουν στις οικονομικές του απαιτήσεις, πράγμα εξαιρετικά πιθανό από τη στιγμή που ο 26χρονος άσος έχει κάνει… άλματα στην ιεραρχία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ