Φιορεντίνα – Αταλάντα 1-2 (vid)

Φιορεντίνα – Αταλάντα 1-2 (vid)

Η Φιορεντίνα προηγήθηκε με τον Κιέζα στο 32’, αλλά η Αταλάντα με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε το ματς και πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη στα γκολ των Ζαπάτα και Μαλινόφσκι.

Ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της 4ης θέσης στη βαθμολογία της Serie A και την έξοδο στο Champions League έκανε η Αταλάντα, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Φιορεντίνα με 2-1 για την 23η αγωνιστική.

Οι Μπεργκαμάσκι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 32’, όταν η Φιορεντίνα προηγήθηκε 1-0 με τον Κιέζα, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο με αντεπίθεση διαρκείας έφερε τούμπα το παιχνίδι και επικράτησε με 2-1 στην Φλωρεντία.

Συγκεκριμένα, στο 49’ ο Ζαπάτα απάντησε στο γκολ του Κιέζα και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι, που διεξήχθη στο «Αρτέμιο Φράνκι», ενώ στο 72’ ο Μαλινόφσκι διαμόρφωσε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, με την οποία έφτασε τους 42 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα της Ρόμα από την Μπολόνια αύξησε στους 3 πόντους τη διαφορά από τους Τζιαλορόσι.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους Βιόλα και τρίτο ματς χωρίς τρίποντο με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη!

Οι συνθέσεις:

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Λιρόλα, Πετσέγια, Μπενάσι (85’ Μπαντέλι), Νταλμπέρ, Πουλγκάρ (79’ Σοτίλ), Κουτρόνε (46’ Βλάχοβιτς), Καστροβίλι, Κιέζα

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ντζιμσίτι, Παλομίνο, Καστάιν, Γκόζενς, Γκόμες (90’ Ταμέζε), Ίλισιτς, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (64’ Μαλινόβσκι), Σαπάτα

Αναλυτικά, η 23η αγωνιστική

Παρασκευή 7/2

Ρόμα-Μπολόνια 2-3

Σάββατο 8/2

Φιορεντίνα-Αταλάντα 1-2
Τορίνο-Σαμπντόρια (19:00)
Βερόνα-Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή 9/2

Σπαλ-Σασουόλο (13:30)
Τζένοα-Κάλιαρι (16:00)
Νάπολι-Λέτσε
Μπρέσια-Ουντινέζε
Πάρμα-Λάτσιο (19:00)
Ίντερ-Μίλαν (21:45)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ