Αλέγκρι : «Νεϊμάρ και Ντιμπάλα θα είναι οι δύο κορυφαίοι στον κόσμο»

Αλέγκρι : «Νεϊμάρ και Ντιμπάλα θα είναι οι δύο κορυφαίοι στον κόσμο»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους Νεϊμάρ και Πάολο Ντιμπάλα λέγοντας πως θα είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο σε λίγα χρόνια.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νεϊμάρ και τον Ντιμπάλα, επισημαίνοντας πως θα είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο, μόλις… μεγαλώσουν ο Μέσι και ο Ρονάλντο.

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους αναφέρθηκε στα γκολ με τη Βερόνα και τόνισε πως η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί στο ποδόσφαιρο, ενώ έδωσε και μια συμβουλή στον ποδοσφαιριστή του ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέγκρι:

«Είναι πολύ σημαντικό που ο Πάουλο βρήκε ξανά δίχτυα στο ματς με τη Βερόνα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο για να εφησυχαστεί. Μόλις σκόραρε, άρχισε να κινείται ακόμη καλύτερα στο γήπεδο. Αυτό έγινε διότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ψυχολογίας και η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα και πάνω από όλα ήρεμος.

Νομίζω πως η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω στον Ντιμπάλα είναι να σκέφτεται μόνο το δικό του ποδοσφαιρικό ταξίδι και να μην τον ενδιαφέρουν οι συγκρίσεις με άλλους. Κάθε ποδοσφαιριστής χτίζει τη δική του ιστορία και στην περίπτωση του Πάουλο, συγκρίσεις με παίχτες όπως οι Μέσι και Ρονάλντο δεν έχουν κανένα όφελος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιφορτώνεται ο Ντιμπάλα με το άγχος να ξεπεράσει από τα 24 τόσο μεγάλους αθλητές. Έχει όλο τον καιρό μπροστά του για να το κάνει.

Όταν οι Μέσι και Ρονάλντο μεγαλώσουν, οι επόμενοι καλύτεροι στον κόσμο θα είναι οι Ντιμπάλα και Νειμάρ. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, υπάρχει πολύς δρόμος και χρειάζεται μόχθος και δουλειά στις προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ