Μπουφόν : «Δεν μετανιώνω που απέρριψα την Μπαρτσελόνα»

Μπουφόν : «Δεν μετανιώνω που απέρριψα την Μπαρτσελόνα»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την καριέρα του και το γεγονός ότι κάποτε απέρριψε την Μπαρτσελόνα, ενώ προέτρεψε τον Τζίτζι Ντοναρούμα να πάει στη Γιουβέντους.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έδωσε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport και σχολίασε την καριέρα του, τονίζοντας πως δεν μετάνιωσε που έριξε «άκυρο» στην Μπαρτσελόνα, ενώ αποκάλυψε πως αν η Μεγάλη Κυρία κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Δεν μετανιώνω που απέρριψα την Μπαρτσελόνα. Θα είχα τώρα μια διαφορετική ζωή και καριέρα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα την Γιούβε. Αν κερδίσουμε το Champions League θα συνεχίσω να παίζω» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Ιταλός τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Μπονούτσι στη Μίλαν λέγοντας πως «η Γιουβέντους ήταν ο τέλειος σύλλογος για εκείνον. Λυπήθηκα πολύ όταν έφυγε γιατί μου φαινόταν μία βεβιασμένη κίνηση στηριγμένη στην περηφάνια του. Αν και όταν τον ρώτησε μου είπε πως δεν ήταν αυθόρμητη».

Τέλος, ο Μπουφόν μίλησε και για τον επίδοξο αντικαταστάτη του, Τζίτζι Ντοναρούμα, τον οποίο και προέτρεψε να μεταγραφεί στη Γιουβέντους.

«Δεν μπορώ να δώσω καμία συμβουλή σε εκείνον, διότι δεν ξέρω τον συναισθηματικό δεσμό του με τη Μίλαν. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως επιλέγοντας Γιούβε, δεν κάνεις ποτέ λάθος» ήταν τα λόγια του έμπειρου τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ