«Τρελή» πρόταση της Γιουβέντους για Πογκμπά!

«Τρελή» πρόταση της Γιουβέντους για Πογκμπά!

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να τα «σκάσει» χοντρά για να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέροντας 130 εκατ. ευρώ αλλά και τους Ραμπιό και Ράμσεϊ.

H Γιουβέντους φέρεται έτοιμη να πληρώσει «τρελά» λεφτά για να κάνει και πάλι δικό της τον Πολ Πογκμπα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ιταλική ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει 130 εκατομμύρια ευρώ συν δύο παίκτες της στους κόκκινους διαβόλους σε μια πρόταση ανευ προηγουμένου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μπιανκονέρι είχαν πουλήσει τον Γάλλο σταρ στην αγγλική ομάδα για 120 εκατ. ευρώ περίπου και τώρα «τα σκάνε» χοντρά για να πείσουν τη Γιουνάιτεντ να τον παραχωρήσει.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», σημειώνει πως η Γιουβέντους θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να αποκτήσει τον Πογκμπά το προσεχές καλοκαίρι, ενώ και ο ίδιος ο Γάλλος σκοπεύει να φύγει.

Η Γιούβε θα δώσει «μάχη» με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν για να αποκτήσει τον Πογκμπά, όμως με δεδομένο την προσφορά αυτή πολύ δύσκολα να πει «όχι» στους πρωταθλητές Ιταλίας η αγγλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ