Κάλιαρι- Νάπολι 0-1 (vid)

Κάλιαρι- Νάπολι 0-1 (vid)

Ο Μέρτενς με ένα υπέροχο τέρμα, το 120ο του με τη φανέλα της Νάπολι (χρειάζεται άλλα δύο για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Παρτενοπέι), χάρισε ένα πολύτιμο διπλό στην ομάδα του στην έδρα της Κάλιαρι (0-1), στέλνοντας το σύνολο του Γκατούζο στο -2 από την Ευρώπη.

Ένας Μέρτενς μπορεί να φέρει την… άνοιξη;

Σίγουρα η Νάπολι έχει πολλή δρόμο μπροστά της για να ξαναπιάσει τις υψηλές πτήσεις του παρελθόντος, αλλά απέναντι στην Κάλιαρι έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Με γκολ του Ντρις Μέρτενς στο 65′ η ομάδα του Κώστα Μανωλά επικράτησε 1-0 της Κάλιαρι στη Σαρδηνία και πλησίασε στο -2 από τις θέσεις της Ευρώπης.

Ο Βέλγος επιθετικός με το τέρμα αυτό έφτασε τα 120 σε όλες τις διοργανώσεις και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία, θέλοντας δύο ακόμα για να ξεπεράσει στη λίστα των πρώτων σκόρερ στην ιστορία των «παρτενοπέι» τον Μάρεκ Χάμσικ.

Η νίκη επί της Κάλιαρι ήταν η πέμπτη στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια για την ομάδα του Νότου σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που φτιάχνουν ψυχολογία ενόψει των κρίσιμων αγώνων σε Serie A και Champions League.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στη Σαρδηνία με τις δύο ομάδες να μην είναι απειλητικές.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι άνοιξε το σκορ χάρη σε μία απίθανη έμπνευση του Ντρις Μέρτενς και στη συνέχεια σώθηκε από τις επεμβάσεις του Νταβίντ Οσπίνα. Στην αντεπίθεση βέβαια οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το ματς, αλλά με το τελικό 0-1 έφτασαν σε ένα σπουδαίο διπλό.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Πισακάνε, Βαλούκιεβιτς (71′ Ματιέλο), Κλάβαν, Πελεγκρίνι, Νάντες, Σιγκαρίνι (83′ Μπίρσα), Ιονίτα, Περέιρο (67′ Παλόσκι), Ζοάο Πέδρο, Σιμεόνε

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μακσίμοβιτς, Χισάι (80′ Μάριο Ρούι), Ρουίθ, Ντέμε (61′ Ινσίνιε), Ζιελίνσκι, Καγιεχόν (67′ Πολιτάνο), Μέρτενς, Ελμάς

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ