Πάνω από 100 εκατ. η τιμή για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Πάνω από 100 εκατ. η τιμή για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Λάτσιο, με την ομάδα της Ρώμης να τον κοστολογεί πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο, ενόψει καλοκαιριού και ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, δήλωσε πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες του Σέρβου διεθνή μέσου για ν’ αγωνιστεί σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα, αλλά θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα του.

«Ο Σεργκέι θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και ν’ αγωνιστεί σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Δεν πρόκειται να του σταθώ εμπόδιο, αρκεί βέβαια η Λάτσιο να ικανοποιηθεί οικονομικά», τόνισε σχετικά ο Λοτίτο για τον Σέρβο άσο, τον οποίο κοστολογεί πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέσος της Λάτσιο, που πραγματοποιεί ονειρική σεζόν στη Serie A, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Ίντερ, ενώ και στην Αγγλία τον κοιτάζουν με πολύ καλό μάτι.

Πρώτη και καλύτερη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία λέγεται ότι προσπάθησε να τον αποκτήσει και το περασμένο καλοκαίρι χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ