Μπρέσια- Νάπολι 1-2

Μπρέσια- Νάπολι 1-2

Η Νάπολι παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ανέτρεψε το προβάδισμα της Μπρέσια μέσα σε πέντε λεπτά και με την έκτη της νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια, πάτησε στην έκτη θέση της Serie A.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής, η Νάπολι νίκησε 2-1 με ανατροπή την Μπρέσια εκτός έδρας και συνέχισε την αγωνιστική της ανάκαμψη, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο πέτυχε την έκτη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και συνεχίζει να κυνηγάει την έξοδο στο Europa Leeague, μιας και η τετράδα απέχει αρκετά.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν με τον Μέρτενς, αλλά ο Βέλγος δεν βρήκε δίχτυα στις δύο φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κασελόρ στο 29′, βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Οι «παρτενοπέι» όμως μπήκαν με ορμή στο δεύτερο μέρος και μέσα σε πέντε λεπτά έφεραν… τούμπα το ματς. Ο Λορέντσο Ινσίνιε ισοφάρισε στο 49′ από τα 11 βήματα, για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 54′ ο Φαμπιάν Ρουίθ με μια «ζωγραφιά» εκτός περιοχής.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο να πανηγυρίζει ένα μεγάλο διπλό στην οικονομία του πρωταθλήματος.

ΜΠΡΕΣΙΑ: Γιόρονεν, Σαμπέλι, Ματεχού, Τσανσελόρ, Μαρτέλα, Μπισόλι, Τονάλι, Μπιάρνασον (65′ Σκράαμπ), Ζιμράλ, Ντεσένα (85′ Εντόι), Μπαλοτέλι

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μακσίμοβιτς, Μάριο Ρούι, Ρουίθ, Ντέμε (86′ Άλαν), Ελμάς (76′ Ζιελίνσκι), Πολιτάνο, Μέρτενς (67′ Μίλικ), Ινσίνιε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ