Κριστιάνο Ρονάλντο: Εφτασε τα 1000 παιχνίδια! (pic)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Εφτασε τα 1000 παιχνίδια! (pic)

Στο ματς της Γιουβέντους με την ΣΠΑΛ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τα 1000 παιχνίδια καριέρας, γράφοντας για μια ακόμα φορά το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την ΣΠΑΛ στη Φεράρα για την 25η αγωνιστική της Serie A, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 1000 επίσημα ματς στην καριέρα του!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει παίξει 835 παιχνίδια με τις φανέλες των Σπόρτινγκ, Μάντσεστερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, αλλά και 164 με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει συνολικά 824 γκολ! Απίστευτο και όμως… αληθινό.

Ένα ακόμα milestone για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός απέναντι στην ΣΠΑΛ και με τη συμμετοχή του στην εν λόγω αναμέτρηση μπήκε στο κλειστό club με τους παίκτες που έχουν παίξει πάνω από 1000 ματς στην καριέρα τους.

Ο Πορτογάλος συνεχίζει να γράφει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και να λατρεύεται σαν… Θεός από τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας, αλλά και από εκατομμύρια φίλους της στρογγυλής θεάς σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Φετινός του στόχος; Να οδηγήσει την Γιουβέντους στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του πρωταθλήματος στην Ιταλία. Εκεί που φέτος γίνεται μια πολύ μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Γιουβεντίνους και τις Λάτσιο και Ιντερ. Ενα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ψάχνει έναν ακόμα τίτλο στην καριέρα του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ