Ρόμα- Λέτσε 4-0

Ρόμα- Λέτσε 4-0

H Ρόμα με μια επιβλητική εμφάνιση, νίκησε 4-0 τη Λέτσε στο «Olimpico» και βρέθηκε στο -3 (με ματς περισσότερο) από την Αταλάντα και την τέταρτη θέση του Champions League.

H Ρόμα επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, έπειτα από την ήττα από την Αταλάντα.

Οι «τζιαλορόσι» τρία 24ωρα μετά τη νίκη επί της Γάνδης για τους «32» του Europa League, νίκησε 4-0 τη Λέτσε και μείωσε την απόσταση από την τέταρτη θέση στους τρεις βαθμούς.

Η Ρόμα άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 13′ με τον Ουντέρ. Στο 37′ οι «τζαλορόσι» βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Τζέκο να περνά ωραία για τον Μιχιταριάν που με πλασέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 69′ ο Τζέκο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ με τη συμπλήρωση 80 λεπτών οι πρωτευουσιάνοι πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα με τον Κάρλες Πέρεθ να ανοίγει για τον Κόλαροφ που με δυνατό σουτ στην κίνηση έκανε το 4-0.

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Μπρούνο Πέρεθ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Κόλαροφ, Κριστάντε, Βερετού, Ουντέρ (61′ Κάρλες Πέρεθ), Πελεγκρίνι (45′ Κλάιφερτ), Μιχιταριάν, Τζέκο (82′ Κάλινιτς)

ΛΕΤΣΕ: Βιγκορίτο, Ντονάτι (83′ Μετσαριέλο), Λουτσιόνι, Ροσετίνι, Καλντερόνι, Μάιερ (66′ Ταχτσίδης), Ντεϊόλα, Πετριτσιόνε (45′ Σακόφ), Μανκοσού, Μπάρακ, Λαπαντούλα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ