Ανιέλι: «Θα ήταν ιεροσυλία αν δεν σκεφτόμασταν τον Πεπ»

Ανιέλι: «Θα ήταν ιεροσυλία αν δεν σκεφτόμασταν τον Πεπ»

Ο Αντρέα Ανιέλι με δηλώσεις του απάντησε στις φήμες που συνδέουν την Γιουβέντους με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι είναι ικανοποιημένοι από τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Το «πολύκροτο» ζήτημα του αποκλεισμού της Μάντσεστερ Σίτι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και της αφαίρεσης βαθμών (ίσως και υποβιβασμού) από το πρωτάθλημα, έφεραν τα πρώτα σενάρια περί αποχώρησης του Πεπ Γκουαρδιόλα από την Αγγλία.

Κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι η Γιουβέντους, συνδέοντας τον Καταλανό με την «Μεγάλη Κυρία», οι διοικούντες της οποίας φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένοι από την φετινή πορεία με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο τους.

Ο Καταλανός τεχνικός πάντως τοποθετήθηκε στις φήμες που τον συνδέουν με αποχώρηση από την Mάντεστερ Σίτι, ξεκαθαρίζοντας ότι σκοπεύει να παραμείνει στους «Πολίτες», ακόμα και αν αυτοί υποβιβαστούν στη League 2.

Τι λέει όμως για όλα αυτά το «αφεντικό» της Γιουβέντους; Ο Αντρέα Ανιέλι τόνισε ότι θα ήταν «ιεροσυλία» να μην ασχοληθούν με την περίπτωση Πεπ, αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι το project…Σάρι, κάθε άλλο παρά τελειωμένο είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το να μην τον σκεφτόμασταν, θα ήταν ιεροσυλία. Σε αυτή τη στιγμή της ζωής του είναι χαρούμενος εκεί που είναι και θεωρώ απίθανο ένα άτομο να φύγει από ένα μέρος που νιώθει καλά.

Παρά το γεγονός αυτό, είμαστε ευχαριστημένοι με τον Σάρι, ξεκινήσαμε ένα project τριετίας. Το αν πάει καλά θα φανεί σε βάθος χρόνου. Θέλαμε τον Σάρι και πήραμε τον Σάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ