Χωρίς κόσμο το Γιουβέντους-Ίντερ λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού

Χωρίς κόσμο το Γιουβέντους-Ίντερ λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το μεγάλο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ, για λόγους δημόσιας υγείας. Χωρίς κόσμο ακόμα πέντε ματς στην Serie A λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Πανικός έχει προκληθεί στην Ιταλία με τα πολλά κρούσματα κορονοϊού και τους πέντε θανάτους, με την ιταλική κυβέρνηση να παίρνει δραστικά μέτρα καταπολέμησης του.

Η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας έχει αποκλείσει πολλές περιοχές, ενώ σε καραντίνα βρίσκονται πολλές πόλεις, με το Μιλάνο να είναι μια από αυτές. Παράλληλα, η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την κυβέρνηση προχώρησαν στην απόφαση κάποια ματς να διεξαχθούν χωρίς κόσμο, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, οι αρχές στην Ιταλία αποφάσισαν για λόγους δημόσιας υγείας να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το μεγάλο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ στο Τορίνο για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Πέρα από το ντέρμπι της αγωνιστικής δεν θα έχουν κόσμο και οι αναμετρήσεις Ουντινέζε-Φιορεντίνα (Σάββατο 29/2), Μίλαν Τζένοα (1/3), Πάρμα-ΣΠΑΛ (1/3), Σασουόλο-Μπρέσια (1/3) και Σαμπντόρια-Ελλάς Βερόνα (2/3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ