Οριστικό: Αναβολή στο Γιουβέντους – Ίντερ λόγω κορωνοϊού

Ύστερα από διαβουλεύσεις μεταξύ της Serie A και της Κυβέρνησης, αποφασίστηκε τελικά η αναβολή του ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ αλλά και των υπόλοιπων τεσσάρων ματς που επρόκειτο να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού.


Οριστικό: Αναβολή στο Γιουβέντους – Ίντερ λόγω κορωνοϊού | to10.gr

Τελικά αναβολή! Αυτό αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση για το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ αλλά και τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής που επρόκειτο να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η «Gazzeta dello Sport» ανέφερε το πρωί του Σαββάτου ότι μέσα στη μέρα θα υπάρξει οριστική απόφαση για το μέλλον αυτών των αγώνων και τελικά αποφασίστηκε η αναβολή τους από το να γίνουν χωρίς κόσμο.

Έτσι μαζί με το ντέρμπι Derby d’Italia, δεν θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια Ουντινέζε – Φιορεντίνα, Μίλαν – Τζένοα, Πάρμα – Σπάλ και Σασουόλο – Μπρέσια. Τα ματς αυτά θα μεταφερθούν για τις 13 Μαΐου κάτι που σημαίνει ότι ο τελικός Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένος για εκείνη την ημερομηνία, πηγαίνει για τις 20 του ίδιου μήνα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ