«Κίνδυνος να μην τελειώσει το πρωτάθλημα»

«Κίνδυνος να μην τελειώσει το πρωτάθλημα»

Έξαλλοι στην Ίντερ με την αναβολή αγώνων και όχι ολόκληρης της αγωνιστικής θεωρώντας πως αλλοιώνεται το πρωτάθλημα.

Ο κορωνοϊός οδήγησε την Serie A σε συνεργασία με την κυβέρνηση να αναβάλει πέντε παιχνίδια για την 26η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ.

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση των «νερατζούρι» με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Μπέπε Μαρότα, να κάνει λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος όταν αναβάλλονται κάποια ματς και τα υπόλοιπα γίνονται κανονικά. Μάλιστα τόνισε πως αν συνεχιστεί αυτό, δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα:

«Υπάρχει κίνδυνος να μην τελειώσει το πρωτάθλημα; Φυσικά αν συνεχίσουν να μην γίνονται παιχνίδια. Με ποιο κριτήριο κάποια παιχνίδια αναβάλλονται τελείως, άλλα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και άλλα με κόσμο; Και τι γίνεται με τους τραυματισμούς και με τις τιμωρίες των ποδοσφαιριστών; Το δίκαιο θα ήταν αν σε μια αγωνιστική δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι, τότε να μην γίνεται καθόλου η αγωνιστική. Δηλαδή, να ισχύει το ίδιο κριτήριο για όλες τις ομάδες. Tην άλλη εβδομάδα τι θα γίνει με το Ίντερ – Σασουόλο; Ούτε να σκεφτούν να μας πουν να παίξουμε Δευτέρα, έχουμε και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ήδη έχουμε πληγεί από τις αποφάσεις τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ