«Τελειώνουν Μπόμπαν-Μαλντίνι, έρχεται ο Ράγκνικ»

«Τελειώνουν Μπόμπαν-Μαλντίνι, έρχεται ο Ράγκνικ»

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μίλαν με τους Μπόμπαν-Μαλντίνι να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, και τον Ράλφ Ράγκνικ από ότι φαίνεται να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Σε ριζικές αλλαγές φαίνεται ότι προχωράει η Μίλαν, μετά την ανοικτή σύγκρουση που είχε ο διευθυντής των Ροσονέρι Ζβόνιμιρ Μπόμπαν με τον εκτελεστικό διευθυντή Ιβάν Γκαζίδη .

Ο πρώην CEO της Άρσεναλ το περασμένο χρονικό διάστημα είχε έρθει σε επαφή με την πρώην τεχνικό της Λειψία, Ράλφ Ράγκνικ , έτσι ώστε να οριστικοποιήσει το deal για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου. Κάτι τέτοιο έφερε την αντίδραση του πρώην παίκτη της ομάδας, Μπόμπαν, ο οποίος είχε προχωρήσει σε δηλώσεις τονίζοντας ότι ο είναι αδιανόητο ότι ο Γκαζίδης ενήργησε πίσω από την πλάτη του και ουσιαστικά φαίνεται να είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει ο Κροάτης από την Μίλαν.

Επιπλέον, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, κοντά στην αποχώρηση από το San Siro φαίνεται να είναι και ο Πάολο Μαλντίνι κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Γκαζίδης θα συνεχίσει μόνος του το πλάνο για την ανοικοδόμηση της Μίλαν, με την πρώτη αλλαγή να είναι η πρόσληψη του Ράγκνικ.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Elliott θέλει να δώσει στον Γερμανό τεχνικό ένα ιδιαίτερο ρόλο, ο οποίος θα είναι πιο κοντά στα πρότυπα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια εταιρεία θέλει να δώσει τον Ράγκνικ χρέη προπονητή, σκάουτερ αλλά και τεχνικού διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ