Και η «κατάρα» του Ράμσεϊ συνεχίζεται…

Και η «κατάρα» του Ράμσεϊ συνεχίζεται…

Ο Ααρον Ράμσεϊ σκόραρε στο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ και ένας ακόμη διάσημος έφυγε από τη ζωή.

H Γιουβέντους ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο Derby D’ Italia επικρατώντας της Ίντερ με 2-0, χάρη στα γκολ των Ράμσεϊ και Ντιμπάλα και επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κάθε φορά που ο  Ουαλός μέσος σκοράρει ξεκινάει η κουβέντα που μπλέκει το ποδόσφαιρο, τις προλήψεις άλλα και τον θάνατο των celebrites. H είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο γαλλοσουηδός ηθοποιός Μαξ φον Σίντοφ επιβεβαίωσε ότι αληθές.

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2009. Τότε, ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ σκόραρε απέναντι στην Πόρτσμουθ. Τρεις ημέρες μετά, ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι πέθανε. Κανείς δεν το πήρε στα πολύ σοβαρά. Ήταν απλώς μια σύμπτωση.

Η… κατάρα του Ράμσεϊ συνεχίστηκε την Πρωτομαγιά του 2011, όταν ο τότε παίκτης της Άρσεναλ σκόραρε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την επόμενη μέρα σκοτώθηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Πολλοί τότε μπορεί να είπαν ότι πρόκειται και πάλι για σύμπτωση, όμως λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς,  όταν ο Ράμσεϊ σκόραρε σε παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ,, έφυγε από την ζωή ο Στιβ Τζομπς.

Η λίστα του Ααρον Ράμσεϊ τα επόμενα χρόνια μεγάλωσε και μετά από κάθε γκολ που έχει σημειώσει,  έχουν πεθάνει: Γουίτνεϊ Χιούστον, Ρέι Γουίλιαμς, Μπόρις Μπερεζόφκσι, Πολ Γουόκερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ντέιβιντ Μπάουι, Άλαν Ρίκμαν, Νάνσι Ρίγκαν, Μπρους Φόρσάιθ, σερ Κεν Ντον, Στίβεν Χόκιν και Ερικ Μπίστοου, Κιθ Φλιντ, Λουκ Πέρι.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά μερικά παραδείγματα:

19 Οκτωβρίου 2011: Ο Ράμσεϊ σκοράρει ενάντια στη Μαρσέιγ, ακριβώς την επόμενη μέρα, σκοτώνεται ο Μαουμάρ Καντάφι.

11 Φεβρουαρίου 2012: O Ράμσεϊ σκοράρει κόντρα στη Σάντερλαντ, στις 12 Φλεβάρη, πεθαίνει η Γουίτνεϊ Χιούστον.

30 Νοεμβρίου 2013: Ο Ράμσεϊ σκοράρει δύο φορές κόντρα στην Κάρντιφ, την ίδια μέρα, ο Αμερικανός ηθοποιός Πολ Γουόκερ χάνει τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

11 Αυγούστου 2014: Ο Ράμσεϊ σκοράρει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Στις 11 Αυγούστου πεθαίνει και ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του.

9 Ιανουαρίου 2016: Ο Ράμσεϊ σκοράρει κόντρα στη Σάντερλαντ.Μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες, ο  Ντέιβιντ Μπάουι χάνει τη μάχη με τον καρκίνο.

13 Γενάρη 2016: Ο Ράμσεϊ σκοράρει κόντρα στη Λίβερπουλ. Την επόμενη μέρα, πεθαίνει από καρκίνο ο Βρετανός ηθοποιός Άλαν Ρίκμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ