Ρόμα : Βαριά τιμωρία στον Ναϊνγκολάν

Ρόμα : Βαριά τιμωρία στον Ναϊνγκολάν

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν κινδυνεύει με πολύ βαρύ πρόστιμο από τη Ρόμα για το γεγονός ότι ξενύχτησε και ξέφυγε από τα όρια το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς θα πληρώσει το γεγονός ότι ξεσάλωσε την Πρωτοχρονιά. Ο Βέλγος διεθνής είχε ανεβάσει βίντεο την παραμονή της πρωτοχρονιάς που τον έδειχνε να πίνει και να καπνίζει.

Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της Ρόμα, ο 29χρονος θα πληρώσει περισσότερα από 100.000 ευρώ σαν πρόστιμο και υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Αταλάντα. Αυτό θα εξαρτηθεί από την συνομιλία που θα έχει ο προπονητής με την διοίκηση των Ρωμαίων.

Προφανώς η απολογία και η συγγνώμη του Ναϊνγκολάν δεν συγκίνησε τους ιθύνοντες του συλλόγου της Ρώμης και αναμένεται να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Μάλιστα σε άλλες περιπτώσεις η Ρόμα δεν είναι καθόλου ανεκτική και τιμωρεί ακόμα και με διακοπή συμβολαίου τέτοια συμβάντα, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση παίζει ρόλο και η προσφορά του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ