Σε καραντίνα όλη η Γιουβέντους: Θετικός στον COVID-19 ο Ρουγκάνι!

Σε καραντίνα όλη η Γιουβέντους: Θετικός στον COVID-19 ο Ρουγκάνι!

Ο αμυντικός της Γιουβέντους Ντανιέλε Ρουγκάνι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ιταλική ομάδα. Σε καραντίνα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Ηταν απλά θέμα χρόνου να χτυπήσει και τους αθλητές. Και ήδη τα πρώτα κρούσματα έχουν αρχίσει να γνωστοποιούνται. Μετά τον ποδοσφαιριστή του Αννόβερου, Τίμο Χούμπερς, που ανακοινώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, το βράδυ έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη, αυτή τη φορά πολύ πιο διάσημος, ποδοσφαιριστής έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Γιουβέντους Ντανιέλε Ρουγκάνι προσβλήθηκε από τον ιό COVID-19. Το γεγονός ανακοίνωσε και επίσημα η ιταλική ομάδα, αναφέροντας ο 25χρονος αμυντικός σέντερ μπακ έχει τεθεί σε καραντίνα, όπως επίσης και όλοι όσοι ήταν κοντά του το τελευταίο διάστημα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να τεθεί σε καραντίνα ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Γιουβέντους, καθώς ο διεθνής στόπερ συμμετείχε κανονικά στις υποχρεώσεις της Γηραιάς Κυρίας όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, ήδη η ιταλική ομάδα έκανε προληπτικούς ελέγχους σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού της επιτελείου.

Οπως αναφέρουν οι Ιταλοί, όλα δείχνουν ότι για τις επόμενες 15 ημέρες θα αναβληθούν όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Τορίνου σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήδη η Ιντερ προγραμματίζει ελέγχους σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο Ρουγκάνι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ