Serie A: Οι ομάδες συμφωνούν για πρωτάθλημα έως τα μέσα Ιουλίου

Serie A: Οι ομάδες συμφωνούν για πρωτάθλημα έως τα μέσα Ιουλίου

Έπειτα από τηλεδιάσκεψη, οι 20 ομάδες της Serie A ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για τη σεζόν: επανέναρξη στις 9 Μαΐου, φινάλε μέσα Ιουλίου.

Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην Ευρώπη από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Κάθε μέρα η γειτονική χώρα δοκιμάζεται, με τον φονικό ιό να αφήνει πολλούς νεκρούς πίσω του. Και όλο τον πλαν΄λητη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Το ποδόσφαιρο της Ιταλίας ήταν το πρώτο που έλαβε μέτρα εξαιτίας του κορωνοϊού. Με αναβολές αγώνων στην αρχή, με κεκλεισμένων των θυρών στη συνέχεια και με οριστική αναβολή όταν πια ο ιός εξαπλωνόταν παντού και με ραγδαίο τρόπο.

Σήμερα υπήρχε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των 20 ομάδων της Serie A προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους και το πως θα ολοκληρώσουν τη σεζόν, ενόσω τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν τις προηγούμενες μέρες, μιλώντας για πλέι οφ ή και για οριστικό τέλος στη σεζόν. Τελικά, οι ομάδες έδειξαν να συμφωνούν πως δεν έχουν πρόβλημα να ξεκινήσουν και πάλι στις αρχές Μαΐου και να τελειώσουν τη σεζόν στα μέσα Ιουλίου.

Η ημερομηνία που είχε δοθεί ως επανέναρξη ήταν η 3η Απριλίου, αλλά με τον κορωνοϊό να εξαπλώνεται ραγδαία κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεχαστεί. Και σήμερα οι σύλλογοι έθεσαν νέο χρονικό ορίζοντα. Να βγουν στη σέντρα στις 9 Μαΐου και να αγωνίζονται έως τα μέσα Ιουλίου ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται νέα κουβέντα μεταξύ των συλλόγων, που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις, πάντα αν το επιτρέψει ο κορωνοϊός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ