Γκατούζο: «Μπροστά στον κορωνοϊό είμαστε όλοι ίδιοι»

Γκατούζο: «Μπροστά στον κορωνοϊό είμαστε όλοι ίδιοι»

Το δικό του μήνυμα για την πανδημία του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις του, έστειλε με δηλώσεις του ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο.

Η Ιταλία βιώνει με δραματικό τρόπο την εξάπλωση του κορωνοϊού και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, έχει διακοπεί τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου. Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «record» για την ανησυχία του με όλα όσα βιώνει ο πλανήτης και έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Βιώνουμε κάτι που αλλάζει τις ζωές μας, τη ρουτίνα μας. Από πνευματική άποψη είναι πολύ δύσκολο, είναι ένας σιωπηρός ιός, καθώς πολλοί έχουν προσβληθεί και δεν το ξέρουν», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «παρτενοπέι» και συμπλήρωσε:

«Η ιταλική κυβέρνηση έχει κλείσει τα πάντα και ο κόσμος δεν μπορεί να βγει από τα σπίτια του. Είναι αδύνατο να βγούμε το βράδυ, να πάμε σε ένα εστιατόριο. Τα σχολεία και οι άλλες υπηρεσίες είναι κλειστές».

Τέλος, έκανε μία σημαντική αναφορά για το πώς επηρεάζει τις ζωές όλων, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης ο ιός. «Είναι μία ζοφερή πραγματικότητα που ζει όλος ο πλανήτης.

Είμαστε όλοι από την ίδια σάρκα, από το ίδιο αίμα. Υπήρχε ένας Ιταλός κωμικός, ο Τοτό, που είπε κάποτε: Μπορούμε να είμαστε ευγενείς ή άστεγοι αλλά στο τέλος καταλήγουμε όλοι κάτω από την ίδια γη. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ