«H Serie A θα ξεκινήσει στις 3 Μαΐου»

«H Serie A θα ξεκινήσει στις 3 Μαΐου»

Την άποψη πως η επανεκκίνηση της Serie A θα γίνει στις αρχές Μαΐου εξέφρασε ο Υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας.

Η Ιταλία περνάει δύσκολες ώρες εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού και όπως είναι απολυτά λογικό τα πάντα έχουν σταματήσει μαζί και το ποδόσφαιρο.

Η κυβέρνηση της Ιταλίας έχει αποφασίσει την αναβολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στην χωρά έως τις  3 Απριλίου, ωστόσο φαίνεται απίθανο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Απρίλιο μετά και από την τοποθέτηση του Υπουργού Αθλητισμού της Ιταλίας.

Πιο συγκεκριμένα ο Βιντσέντσο Σπανταφόρα ανέφερε πως η κυβέρνηση έχει αναστείλει τις φορολογικές υποχρεώσεις των αθλητικών συλλόγων ως το τέλος Μαΐου και θεωρεί πως η Serie A θα ξαναρχίσει από τις 3 Μαΐου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας στην ιταλική τηλεόραση:

«Έχουμε αναστείλει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις μέχρι τις 30 Μαΐου για όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες και για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.
Έχουμε παγώσει τα ενοίκια για όλες τις κρατικές εγκαταστάσεις και παρέχουμε μία ολόκληρη πληρωμή των 600 ευρώ για δεκάδες χιλιάδες αθλητικούς συνεργάτες σε όλη την Ιταλία και για αυτούς που δουλεύουν σε μικρές ιταλικές επιχειρήσεις».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

Πιστεύω ότι η Serie A μπορεί να ξαναρχίσει στις 3 Μαΐου και τότε θα αξιολογήσουμε αν τα ματς θα διεξαχθούν με κλειστά τα γήπεδα, ή ανοιχτά για τον κόσμο.
Αυτή η φόρμουλα θα προστεθεί κατόπιν και στις διεθνείς διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ