Λουκάκου: «Δεν μπορώ να δω τη μάνα μου και τον γιο μου»

Λουκάκου: «Δεν μπορώ να δω τη μάνα μου και τον γιο μου»

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι σε καραντίνα στο Μιλάνο λόγω του κορωνοϊού και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει μακριά από την οικογένεια του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ιταλία, με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως δεν μπορεί να δει ούτε τη μητέρα του, αφού δεν επιτρέπουν σε κανέναν να έρθει σε επαφή με τον οποιονδήποτε.

Μιλώντας στον παλαίμαχο άσο της Άρσεναλ, τον Ίαν Ράιτ, ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου, τόνισε: «Δεν μπορώ να βγω, δεν μπορώ να κάνω προπόνηση. Έχουν περάσει εννέα μέρες από την ημέρα που μπήκαμε στα σπίτια μας. Μας πήραν από την ομάδα ένα ποδήλατο γιατί αρκετοί παίκτες μένουν σε διαμερίσματα στο κέντρο του Μιλάνου. Δεν είχα κι εγώ πολύ μεγάλο χώρο, αλλά μας έστειλαν μήνυμα από την ομάδα για να μας ρωτήσουν ποιος δεν είχε διάδρομο ή ποδήλατο. Μέσα σε δυο ώρες είχαν όλα τα διαμερίσματα. Μου λείπει η φυσιολογική ζωή…

Μου λείπει η μητέρα μου και ο γιος μου. Ακόμα και ο αδερφός μου ή ο κόσμος έξω από το σπίτι… Τους σκέφτομαι όλους. Είναι άσχημο… Δεν μπορούμε να έχουμε επαφή με κανέναν. Δεν πηγαίνουμε για προπόνηση, δεν παίζουμε παιχνίδια, δεν βλέπουμε τους οπαδούς μας. Τώρα αρχίζεις να εκτιμάς ό,τι θεωρούσες δεδομένο.

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί μπορεί ν’ ακουμπήσεις κάτι που να έχει τον ιο. Η μητέρα μου έχει διαβήτη και είναι στις ευπαθείς ομάδες. Δεν μπορώ να πάω σπίτι και να την αγγίξω. Δεν βγαίνει από το σπίτι, απλά πηγαίνει στον κήπο αργά τη νύχτα για να περπατήσει λιγάκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ