Εξετάζουν στάση πληρωμών οι ιδιοκτήτες

Εξετάζουν στάση πληρωμών οι ιδιοκτήτες

Οι παράγοντες των ιταλικών ομάδων φέρονται να σχεδιάζουν τη διακοπή της μισθοδοσίας των ποδοσφαιριστών της Serie A, λόγω της διακοπής των διοργανώσεων.

Είναι αναμενόμενο ότι ο κορωνοϊός θα προκαλέσει απώλεια εσόδων στις ομάδες. Οι πρώτες συνέπειες από το «λουκέτο» στο ποδόσφαιρο είναι θέμα χρόνου και μάλλον στην Ιταλία θα αρχίσουν σύντομα. Αν επιβεβαιωθεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της Corriere Dello Sport…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, οι ιδιοκτήτες των ομάδων συνεννοούνται μεταξύ τους για να μην καταβάλλουν τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο. Οι ιδιοκτησίες θεωρούν ότι από τη στιγμή που διακόπηκαν οι διοργανώσεις χωρίς δική τους ευθύνη, μπορούν να προβούν σε αυτό το μέτρο.

Οι παράγοντες φοβούνται ότι ειδικά στο ακραίο σενάριο της ματαίωσης όλων των διοργανώσεων, θα υποστούν ζημιές εκατομμυρίων ευρώ και θα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν. Συνεπώς, θεωρούν ότι η ζημιά πρέπει να επιμεριστεί και στους παίκτες. Προς το παρόν, δεν υπάρχει αντίδραση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, αφού ακόμα όλα παραμένουν στη σφαίρα της φημολογίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ