Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic)

Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic)

Η μητέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ βγήκε από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για 20 μέρες, μετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί.

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό οι συμπαίκτες του στην Γιουβέντους, Ρουγκάνι και Ματουιντί.

Ο Ιβηρας σούπερ σταρ των Μπιανκονέρι, εκτός από τον φονικό ιό, ανησυχούσε και για την κατάσταση της μητέρας του, Ντολόρες Αβέιρο, η οποία είχε πάθει εγκεφαλικό και βρισκόταν στο νοσοκομείο για περισσότερες από 20 μέρες. Εδωσε μια μεγάλη μάχη για αρκετές ημέρες, όμως στο τέλος όμως βγήκε νικήτρια και το Σάββατο (21/3) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει τους ακόλουθούς της στα social media για τα χαρμόσυνα νέα και παράλληλα έστειλε το δικό της μήνυμα κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Παιδιά, σκεφτήκατε πως δεν θα επέστρεφα! Επέστρεψα αργά, ευαίσθητα, με ηρεμία και ειρήνη στην καρδιά μου, και με μία σκέψη, ότι δεν πρέπει να κρίνουμε το χρώμα του δέρματος, τα ρούχα που φοράς, τα παπούτσι ή το παρουσιαστικό κάποιου.

Δεν είμαστε τίποτα μπροστά στη ζωή, είμαστε απλά πιόνια σε αυτό τον κόσμο, η ζωή είναι ένα μάθημα και θα πρέπει μόνο να εκτιμούμε και να είμαστε ευγνώμονες για όλα!!! Και να έχουμε πίστη στον Θεό και όλα θα πάνε καλά!!!

Έχω την τύχη να έχω τη δυνατότητα να ζω για να αγαπώ την οικογένειά μου και να τους έχω κοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τη στοργή σας, ήταν δύσκολες ημέρες, αλλά χάρη σε μάχες και νίκες, είμαι στο σπιτάκι μου περιστοιχισμένη από αγάπη από την οικογένειά μου, που είναι η δύναμη και η ενέργειά μου.

Είμαι εδώ όπως μου αρέσει αλλά θα με προσέχω πάντα… και να έχετε πίστη, όλα θα πάνε καλά!! Μείνετε σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά το ποστάρισμα της.

 

View this post on Instagram

 

Vocês pensavam que eu não voltava 😂, Voltei devagar ,suavemente ,na calma e com paz no coração , e com um pensamento em tom de recado , para quê julgar a cor da pele a roupa que se veste o sapato ou o aspecto de cada um, somos nada diante da vida somos Simples pedestres neste mundo , a vida é uma lição e só precisamos dar o valor e ser gratos por tudo !!!e ter fé em Deus que tudo vai dar certo !!! E eu sou uma abençoada por ter oportunidade de viver de amar a minha família e tê-los perto de mim … Obrigada a todos desse lado pelo apoio e pelo carinho , foram dias duros mas de lutas e vitórias ,já estou na minha casinha rodeada de amor da minha família que é a minha fortaleza e energias boas ,estarei por aqui como gosto mas sempre a cuidar de mim em primeiro lugar …e tenham fé , tudo vai dar certo !!Fiquem em casa !! Bjnhos a todos❤️

A post shared by Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ