Το «ευχαριστώ» του Κιελίνι στους υγειονομικούς

Το «ευχαριστώ» του Κιελίνι στους υγειονομικούς

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με μήνυμα του ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στην Ιταλία για την υπερπροσπάθεια που κάνουν κόντρα στον κορωνοϊό.

Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς ο τραγικός -μέχρι στιγμής- απολογισμός, περιλαμβάνει περισσότερους από 5.500 νεκρούς από την Covid-19 και πλέον των 60.000 ασθενείς.

Η Γιουβέντους «κτυπήθηκε» από την ασθένεια, με τους Ρουγκάνι, Ματουϊντί και Ντιμπάλα να νοσούν, αλλά χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Σύσσωμη η «γηραιά κυρία» βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό και ο αρχηγός της ιστορικής ομάδας, Τζόρτζιο Κιελίνι, απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα προς τους υγειονομικούς της πατρίδας του, που δίνουν την μάχη με τον ιό επί 24ώρου βάσεως.

Σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και συνοδευόμενος από την αρχηγό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας, Σάρα Γκάμα, ο Κιελίνι εκπροσωπώντας τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Χειροκροτούμε για όλους εσάς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές, αλλά και για ολόκληρο το προσωπικό των νοσοκομείων. Εχετε την αγάπη μας και μία μεγάλη αγκαλιά για όλα όσα κάνετε για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ