Μαλντίνι: «Θα αποβάλλουμε τον ιό σε μία εβδομάδα» (vid)

Μαλντίνι: «Θα αποβάλλουμε τον ιό σε μία εβδομάδα» (vid)

Ο Πάολο Μαλντίνι ευχαρίστησε τους Ιταλούς για τη συμπαράσταση και υποστήριξε ότι αυτός και ο γιος του, Ντανιέλε, θα ξεπεράσουν τον κορωνοϊό σε μία εβδομάδα.

Η είδηση ότι ο Πάολο και ο Ντανιέλε Μαλντίνι είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Βέβαια, σε μία χώρα που ο ιός έχει χτυπήσει τόσο σκληρά, η προσοχή στράφηκε γρήγορα αλλού. Ωστόσο, ο Πάολο Μαλντίνι έστειλε μήνυμα μέσω των social media και ευχαρίστησε για τη στήριξη, διαβεβαιώνοντας ότι εκείνος και ο γιος του είναι υγιείς.

Το μήνυμα του Πάολο Μαλντίνι:

«Με αυτό το video θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου έστειλαν την αγάπη τους μέσω των social media και έδειξαν ότι ανησυχούν για τον γιο μου και την υγεία μου. Είμαστε καλά, μπορούμε να απομακρύνουμε τον ιό μέσα σε μια εβδομάδα. Ευχαριστώ για την αγάπη σας. Θέλω επίσης να να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας, άπαντες για τον επαγγελματισμό τους. Για ακόμα μια φορά μας κάνατε να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε Ιταλοί».

https://twitter.com/MilanEye/status/1242184477490794498?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1242184477490794498&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Ftaxonomy%2Fterm%2F704530_malntini-eimaste-kala-sas-eyharisto-oloys

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ