Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ναϊνγκολάν: «Οι θεραπείες της συζύγου μου έχουν μείνει πίσω»

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν μίλησε τη ζωή της συζύγου του η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, εν μέσω του κορωνοϊού.

Ναϊνγκολάν: «Οι θεραπείες της συζύγου μου έχουν μείνει πίσω» | to10.gr

Το προσωπικό πρόβλημα του Ράτζα Ναϊνγκολάν είναι γνωστό σε όλους. Η σύζυγος του Βέλγου ποδοσφαιριστή πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, επομένως συμπεριλαμβάνεται στις ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν λόγω του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ναϊνγκολάν διηγήθηκε για το πως είναι η καθημερινότητα με έναν άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, για το άγχος που βιώνει και για τις καθυστερήσεις στις θεραπείες. Ο ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι, πάντως, έκλεισε τη δήλωση του με μία νότα αισιοδοξίας:

«Ο κορωνοϊός είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, μόνο για αυτό μιλάμε. Αποφεύγουμε τα νοσοκομεία και οι θεραπείες έχουν μείνει πίσω. Ελπίζουμε πως κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο. Τώρα εγώ βγαίνω έξω και κάνω τα ψώνια αλλά και πάλι υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσω εγώ τον ιό και να τον μεταφέρω. Όταν γυρνάω σπίτι, φοβάμαι να περάσω από δίπλα της. Νομίζω ότι ξεπεράσαμε την δυσκολότερη περίοδο».