Νάπολι : «Βλέπει» Μπαλοτέλι

Νάπολι : «Βλέπει» Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Νάπολι για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του Ιταλού επιθετικού.

Η καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι από τη στιγμή της μεταγραφής του στη Νις πήρε τα «πάνω» της, με τον Ιταλό επιθετικό να αναγεννάται στη Νίκαια και να κεντρίζει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η Νάπολι είναι αυτή που έχει δει πιο «ζεστά» την περίπτωση του, καθώς ο προπονητής των Παρτενοπέι, Μαουρίτσιο Σάρι, αναζητά επιθετική ενίσχυση για το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Σούπερ Μάριο με τη Νις λήγει τον Ιούνιο, οπότε η Νάπολι μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του από τώρα και να τον κλείσει για τότε. Πάντως είναι σχεδόν απίθανο να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα τον Ιανουάριο, όπως έχει δηλώσει και ο πρόεδρος των Αετών, Ζαν-Πιέρ Ριβέρ.

Στη διετία που αγωνίζεται στη Νις ο Μπαλοτέλι έχει πετύχει 33 γκολ σε 49 και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους πως η ομάδα της Νίκαιας την περασμένη σεζόν κέρδισε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και αποκλείστηκε από τη Νάπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ