Συγκλονίζει ο αρχηγός των οπαδών της Αταλάντα για τους νεκρούς στο Μπέργκαμο

Συγκλονίζει ο αρχηγός των οπαδών της Αταλάντα για τους νεκρούς στο Μπέργκαμο

Ο αρχηγός των οργανωμένων της Αταλάντα με μια επιστολή του έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για όσα συμβαίνουν στο Μπέργκαμο με τον κορωνοϊό, τονίζοντας ότι πλέον το ποδόσφαιρο δεν έχει κανένα νοημα.

Το Μπέργκαμο έχει «χτυπηθεί» περισσότερο από οποιαδήποτε περιοχή της Ευρώπης από τον κορωνοϊό με τα θύματα να είναι χιλιάδες.

Ο Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι, αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Αταλάντα μέσω μίας επιστολής προς τον πρόεδρο του συλλόγου ζήτησε να δείξει σεβασμό στους νεκρούς του Μπέργκαμο, με τα λόγια του να συγκλονίζουν και να αναφέρει πως πλέον δεν έχει κανένα νόημα το ποδόσφαιρο.

«Το Μπέργκαμο και ο κόσμος του, έρχεται πρώτο και μετά η ομάδα. Πρόεδρε, αυτό το ξεχωριστό και ιστορικό αιματοκύλισμα στην πόλη, αξίζει και μία ξεχωριστή και ιστορική απόφαση. Πρόεδρε, εμένα αυτό που μου έρχεται φυσιολογικά στο μυαλό είναι για την Αταλάντα να σταματήσει το πρωτάθλημα εδώ. Ίσως και να μην είναι εφικτό αυτό, αλλά θέλω να πιστεύω πως η Αταλάντα μας είναι ένα παράδειγμα για όλους σε αυτόν τον πόλεμο.

Απλά, σκέφτομαι πόσοι οπαδοί της Αταλάντα έφυγαν από τη ζωή λόγω του ιού. Δεν νομίζω πως το να γυρίσει η Αταλάντα είναι ισοδύναμο με το να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα. Αυτό θα είναι έλλειψη σεβασμού στους ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για το Μπέργκαμο. Για την Αταλάντα θα υπάρχει πάντα χρόνος και μία ημέρα θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά τώρα το να πανηγυρίσουμε ένα γκολ του Γκόμες δεν θα έχει νόημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ