Ντελ Πιέρο: «Αγώνες χωρίς κόσμο για να τελειώσει η σεζόν»

Ντελ Πιέρο: «Αγώνες χωρίς κόσμο για να τελειώσει η σεζόν»

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σχολίασε όσα συμβαίνουν στην Ιταλία με τον κορωνοϊό και ξεκαθάρισε ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια πρέπει να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, πρότεινε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τρέχων πρωτάθλημα της Serie A και, παράλληλα, να προστατευτεί ο κόσμος από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο θρύλος της Γιουβέντους μιλώντας στο Radio 24, από το Λος Άντζελες όπου βρίσκεται, τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να λαμβάνεται πάντα υπόψη και η οικονομική παράμετρος. Αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα ήταν θετικό να ολοκληρωθεί η σεζόν με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών».

Πρόσθεσε επίσης πως οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν μια μίνι προετοιμασία, για να επιστρέψουν στη δράση. «Πιστεύω πως η επιθυμία να παίξουν ξανά θα θριαμβεύσει. Θα πάρει λίγο χρόνο για να επαναφέρουν τη φυσική και ψυχολογική τους κατάσταση. Ακόμα και αν προπονείσαι στο σπίτι, δεν είναι το ίδιο με τις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ